måndag 21 januari 2013

Stickpodden en dag försenad

God måndag på er! Podden blir en dag försenad pga weekendsemester. Håll ut så kommer nytt avsnitt imorgon!

7 kommentarer:

 1. Väntar - längtar! Tack för en oerhört inspirerande och underhållande podd!
  Mvh Carina

  SvaraRadera
 2. Säger som Carina! Väntar och längtar! =) Har sträcklyssnat igenom alla stickpoddens avsnitt i helgen och skrattat högt och länge. Igenkänningsgraden är hög!

  SvaraRadera
 3. Tar fram lite av mitt tålamod att vänta. ;) Längtar till varje nytt avsnitt.

  SvaraRadera
 4. Oj oj okey då jag kan vänta=). Den som väntar på något bra kan vänta lite till. Kram Lucretia

  SvaraRadera
 5. saknaden är stor , men då finns det något roligt i morgon , tack för underbara program , som lockar till många skratt och nya stickningar /kram susanne

  SvaraRadera
 6. Attans , ja ja även ni kan ju behöva lite semester. Och så har jag ju något att längta till imorgon. Älskar att sitta och arbeta och samtidigt lyssna på er. Längtar varje vecka : ) Tack för att ni finns. Jenny-Ann

  SvaraRadera
 7. Brukar lyssna på er på tunnelbanan på hemväg från jobbet. Gissa om man längtar hem till stickningen då!? Keep up the good work!

  Ni pratade i första avsnittet, tror jag, om välgörenhetsstickning och där vill jag ge er ett tips som passar nu när det är kallt. Hjälpstickan (www.hjalpstickan.se) samlar ihop vantar, mössor, strumpor halsdukar/halskragar från fler och fler stickare på allt fler orter (även Kalmar). Grejerna delas sedan ut till hemlösa via Stadsmissionen eller andra liknande organisationer. Det uppskattas mycket, inte minst eftersom det är grejer som gjorts speciellt till dem och inte är avlagda gamla grejer. Passar utmärkt för oss som mest gillar att fingrarna går utan att man behöver titta, än att sticka komplicerade mönster. jag är helt hooked, och har stickat till dem i snart två år, tror jag.
  Hälsningar och kram, /Bitte (utflyttad kalmarit)

  SvaraRadera