torsdag 31 januari 2013

Slöjdsoppa

Dags för slöjdsoppa och street knitting. Den 7 februari åker vi till Pukeberg för att sticka och soppfika! Det blir en kort liten föreläsning om street knitting och därefter stickar vi ett projekt gemensamt med våra hemslöjdsvänner.

Ta gärna med ett par extra stickor och lite restgarn till garnbombningen. Men ta med din egna stickning, du kommer hinna sticka lite på din egna stickning också såklart. :)

Det kostar 120 kronor att delta på träffen, eller 90 kronor för den som är medlem i hemslöjdsförening. I priset ingår en god soppa!

Vi samkör ifrån Kalmar Stadsbibliotek kl 17.30. Om du har bil eller vill åka med i en så behöver vi veta detta så samkörning kan planeras. Vill du med måste du meddela detta innan måndag den 4/2. Vi kommer att samåka så meddela också om du har bil. Vi åker ifrån bibblans parkering kl 17.30. Meddela om du vill med senast den 4/2 genom att kommentera på detta inlägg eller tacka ja i vårt Facebookevenemang.

Välkommen!!

UPPDATERING:
Alright! Nu är följande anmälda: Agneta, Kate, Anna, Monika, Inger, Irene, Lisa, Elin, Birgitta, Anitha och Gunilla. Totalt blir vi alltså 11 personer ifrån Stickklubben som åker.

SAMÅKNING:
Agneta, Birgitta och Inger åker i en bil.
Anna och Monika kör en bil.
Elin, Lisa, Anitha och Gunilla åker i Elins bil.
Kate och Therese fixar egen skjuts.

Bilar kör ifrån stadsbiblioteket kl 17.30 om inte samåkningsgrupperna kommit överrens om något annat.

Vi ses på torsdag! :)

2 kommentarer:

  1. Hej Både Anitha Lannervik och Gunilla Johansson vill följa med, vill helst åka med någon.

    SvaraRadera
  2. Ni får åka med mig! Vi möts vid stadsbiblioteket kl 17.30. :)

    /Elin

    SvaraRadera