måndag 26 april 2010

Nästa stickträff, torsdag 29/4

Hej alla stickare,
nästa träff blir på Packhuset vid Clarion Hotell. Det ligger precis vid Hamnkrogen på Skeppsbrogatan 26. Här sitter vi mellan 18-21 och alla som har lust att komma är välkomna!

Vi ses där!

5 kommentarer:

 1. Jag vill också bo i kalmar och kunna träffas över en stickning / Lena

  SvaraRadera
 2. Jag skulle önska stickträffar dagtid som passar för pensionärer. Vi har lång tradition på stickning och det vore roligt att ha en träffpunkt.

  SvaraRadera
 3. Stickträffar på dagtid låter som en bra idé. Men då skulle jag behöva hjälp av någon som håller i det och arrangerar träffar eftersom jag själv jobbar heltid. Kontakta mig gärna på elin.johansson@hyperisland.se så kan vi kanske prata lite mer om det. Eller kika förbi en träff så kan vi utbyta lite tankar om vad vi kan göra på dagtid.
  Välkommen!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Så fint reportage det var i Kalmarposten om er Stickklubben. Träffas ni bara på kvällstid och i så fall bara på torsdagar?
  tänkte bara hälsa er välkomna till min garnbutik/café "Droppen" vid ICA i Smedby. Jag har öppet må-fr 10-18 och lö 10-14. På tisdagkvällar har jag stickcafé här. Man kan också komma hit när som helst under öppettiderna och sticka/virka och fika. Lörd 12/6 är det världsstickdagen. Då kommer jag att ha extra öppet till kl. 16.
  Glada stickhälsningar
  Maria Almgren, Droppen i Smedby

  SvaraRadera
 5. Hej Maria!
  Vi träffar hitintills bara torsdagskvällar och det har blivit vår lilla fasta rutin.

  Men vi har pratat mycket om att ta en shoppingrunda ut till Droppen för att handla lite härligt garn. Så det kan hända att vi kikar förbi en tisdag. :)

  Sprid gärna vidare lite info om Stickklubben till de av dina kunder som vill sticka lite på torsdagar också.

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera