fredag 5 november 2010

Julprojekt 2010

Stickklubben är igång med sitt julprojekt. Vi kommer att jobba med varsin staty denna gången. Kika på bilden nedan så kommer du ihåg vilken du valt. :)
 1. Sofia
 2. Christina & Linda
 3. Lillian
 4. Sara
 5. Annie & Elin J
 6. Elin S
 7. Sonja
 8. Anna
 9. Ulrika
 10. Natalie & Linnea
 11. Lotta
 12. Anitha
 13. Gunilla
Nr 13 står just nu utan stickerska, men det droppar säkert in nån som vill hjälpa till. Annars gör vi det gemensamt.

Spelreglerna är enkla och vid detta laget känner alla igen dem. :) Kreativt, kul och kärlek (och så jul också denna gången). Gör det du vill göra. Det finns inga krav på "finhetsgrad" eller nåt sånt. För vi tycker att allt blir bra bara det är gjort med kärlek.

Besök din staty och spåna lite vad du vill göra tills nästa träff. Därefter är vi igång. Om två veckor tar vi ett check på vad alla arbetar med så att ingen staty blir utan. Och kanske vi kan ge varandra lite goa råd också?

Deadline är 3:e advent (12:e december). Vad som kommer hända därefter vet bara Stickklubben.

Detta blir inte bara bra. Det blir bäst!

4 kommentarer:

 1. Eftersom jag funderade på nr 13 innan jag tog åttan, kan jag tänka mig att ev ta den också om ingen annan vill, kan, hinner. Jag har dessutom en kompis, Agneta, som tänkt hänga på och det kan hända att hon vill vara med här.

  ...klart det blir bäst!

  Ses snart igen!
  Anna

  SvaraRadera
 2. Jag fick en anmälan på Facebook av en kvinna som heter Ingegerd som har lust att hjälpa till med nr 13. Och kommer det nån mer så kan de ju dela på den. Ju fler desto bättre! :)

  SvaraRadera
 3. Ja det är helt okej för mig.
  Jag var och tittade på 'Drottning Margareta' idag, jag var lite rädd att det skulle vara lite tajt för en tjockis som jag att gå in till henne, förbi de andra gubbarna, men det går nog bra. :-O Nästa gång ska jag ta med måttbandet och ev en liten pall och mäta hennes mått.

  SvaraRadera
 4. Det går nog bra! :) Annars så hjälps vi åt.

  Kul att du är igång!

  SvaraRadera