fredag 27 augusti 2010

Nästa stickträff, 2/9

Nästa stickträff vill du garanterat inte missa! Vi kommer att testa en temakväll där första temat ut blir Raggsockor. Alla som vill lära sig sticka raggisar tar med sig garn och strumpstickor. Bambu/trästickor är allra enklast för de som vill komma igång med raggsockor eftersom de inte trillar ut ur öglorna så lätt.

För dig som är helt ny på raggsockor bör välja ett mönster med stickor 4 eller uppåt. Då blir det inte för pilligt och tar lagom lång tid. För att lyckas med stickningen behöver du bara kunna aviga och räta maskor. Hälarna är inte så svåra som man kan tro och vi kommer öva att göra dom ihop.

Jag kommer ta med en bok med mönster för den som vill kika lite. Det finns också massa fina mönster att inspireras av här:Hoppas att alla med strumpstickorna redo möter upp! :) Vi kommer att sticka på Bistro5, restaurangen som ligger på botten av Kalmarsund Hotell på Fiskaregatan 5. Här sitter vi mellan kl 18-21. Kvällen till ära kommer vi också att planera ett hemligt projekt så vi ser fram emot att så många som möjligt kommer och hjälper till med detta.

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar