onsdag 24 oktober 2012

Dags för kallvattenfärgning!


Den 18/11 är det dags för kallvattenfärgning. Vi färgar på Agnetas jobb med start kl 09.00 och kickar igång dagen med en knytfrukost. Alla tar med varsin grej till frullen. Skriv i kommentarsfältet vad du har lust att ansvara för. Följande behövs:
 • Kaffe och te - Agneta fixar
 • Frallor
 • Ägg
 • Juice - Elin fixar
 • Ost - Anna
 • Marmelad
 • Kaka till fikat runt 12-snåret
 • Övrigt pålägg?
Vi har redan nästan alla platser fullbokade eftersom de som köpte in sig i färgpaketet förra året har förtur till platserna när vi skall färga upp resterande färg. Men vi har just nu en plats ledig för dig som vill vara med och färga så det är först till kvarn som gäller (det kan hända att det blir någon mer ledig längre fram, i så fall meddelas detta till de som sätter upp sig som reserver). Det kostar 150 kr att vara med och du tar med ditt egna garn. Det måste vara ett animaliskt garn så det är alltså ull eller silke som gäller.

Den som bara vill komma och frukostfika och sticka lite är såklart hjärtans välkommen. Meddela i så fall så vi kan beräkna hur många vi blir.

En extra kul grej är att Agnetas vän Helena kommer och utför öronakupunktur för den som vill testa. Det som erbjuds är en avslappnande stund där det läggs fokus på att slappna av och komma ner i varv. Det kostar 200 kr och detta är ett introduktionspris för den som vill pröva på. Varför inte passa på att slappna av lite? :) I så fall anmäler man sig till Agneta på mailen famgus@spray.se.

Vi ses!

12 kommentarer:

 1. Jag köper in mig på en plats och tar med ost.
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är ju redan medräknad eftersom du anmält dig sen innan. Osten är noterad! :)

   Bara så att ingen blir förvirrad och tror du tog sista platsen så förtydligar jag: Det är en plats kvar förutom Anna och Gunilla som redan är medräknade.

   Först till kvarn! :)

   Radera
  2. Jag tog det säkra före det osäkra, för att gardera mig. ;-)
   Jag tar ett par-tre ostar med mig. Jag älskar ost!
   Anna

   Radera
 2. Jag anmäler mig gärna till en plats om det finns ngn kvar! :) mvh Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är väldigt välkommen Johanna!

   Har du stickat med oss innan? Tänkte att jag kanske redan har din mailadress? Annars får du gärna komplettera med den så ska du få vägbeskrivning och info när det närmar sig.

   Imorgon stickar vi på Waynes mellan kl 18-21. Välkommen förbi! :)

   Radera
  2. Eller förresten? Är det Johanna med två mopsar? Nu började jag lägga ihop ett och ett! :)

   Radera
  3. Det stämmer bra! :) Ska bli kul att färga garn!

   Radera
 3. Hej
  Jag är gärna med och färgar garn om det blir fler platser lediga.
  Mvh Pia, garvaregarden (at) yahoo.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pia! Camilla har tackat nej till sin plats så du får gärna ta hennes. Det kostar 150 kr och det går bra att betala samma dag som färgningen. Du får ett mail när det närmar sig med all info. :)

   Välkommen!

   Radera
  2. Tusen Tack från Pia!

   Radera
 4. Jag måste tacka nej till min plats då jag är dubbelbokad. Hoppas någon annan stickare kan utnyttja platsen, men surt att jag missar den när jag sett fram emot det så länge :(

  SvaraRadera
 5. Jag kommer gärna och bara virkar om det går bra? men jag vet inte vart Agnetas jobb är nånstans.
  Mvh Rawan

  SvaraRadera